ISMU

in samenwerking met u

Voorbeelden van advieswerk en interim management in de afgelopen jaren:

BalticMiles (Riga, Letland): merkpositioneringstraject ter ondersteuning van de kanteling van een airline- naar een coalitieloyaliteitsprogramma (2010). Projectdefinitie en -coaching van internationaal rebranding traject met lancering in Finland: most Googled commercial brand (2013).

Stichting ALS Nederland: interim directeur, verantwoordelijk voor herinrichting stichting (missie, visie, strategie & meerjarenplanning), verbetering kantoororganisatie en vrijwilligersnetwerk, plus effectieve uitrol van spraakmakende communicatiecampagne ‘Ik ben inmiddels overleden’ (campagnestrategie, opbouw en aansturing team) (2011).

GEN adviesorganisatie op het gebied van energieproces- en datamanagement: diverse activiteiten, van herpositionering in drie fasen (2004, 2009, 2013) tot training en begeleiding medewerkers en faciliteren van interne en externe bijeenkomsten. Tevens lid van de Raad van Advies (sinds 2010).

WilliamsLea (London, Groot Brittanië): merkarchitectuur en –merkwaardenprogramma als onderdeel van marketing heroriëntatie van alle partijen binnen WilliamsLea Group (2012). 

Nudge: begeleiding missie, visie & strategietraject voor duurzaamheidscommunity, betrokken bij de ontwikkeling van BtB proposities (2011).

(Fortis) Intertrust: ondersteuning van divestment en internationale rebranding van Fortis Intertrust naar Intertrust – verantwoordelijk voor strategie en in- en externe communicatie (2010).

Naast helder omlijnde opdrachten acteer ik vaak en graag als facilitator, brainstorm- en sparring- partner voor ondernemers en goede doelenorganisaties.